Upplev historien om Vasa utanför museets öppettider. En visning runt skeppet  i kombination med  middag eller fest är en oförglömlig upplevelse. 

Skeppshallen passar för fest och middag för både små och stora sällskap - upp till 2000 gäster. För sällskap upp till 800 gäster är det möjligt med sittande middag och för större sällskap kan vi erbjuda stående mottagningar. En drink och guidad visning runt skeppet är trevligt innan det är dags att sätta sig till bords.

Oavsett antal gäster och storlek och utformning av ditt arrangemang skapar vi tillsammans en minnesvärd kväll – med Vasa som bordsdam.

I grundpriset ingår:

  • Tillgång till Skeppshallen från klockan 18.30 till klockan 01.00.
  • Entré till museet och museivärdar.
  • Guidad visning på svenska eller engelska (vi beräknar cirka 35 gäster/guide). Vid grupper med fler än 400 personer erbjuds utposterade guider tillgängliga för frågor.
  • Utrustning: Ljudsystem för tal, ljussättning för scen med befintlig utrustning. Mer detaljerad information om det som ingår finns på vår hemsida i vår utrustningslista.
  • Lokalvård.

Det går även att kombinera visning runt Vasa med middag i Vasamuseets restaurang. Här tar vi emot upp till 180 gäster och det finns möjlighet att arrangera bar och dans efter middagen.