I den mäktiga Skeppshallen kan vi erbjuda kortare mottagning med stående mingel för både små och stora sällskap. Inled kvällen med en visning av skeppet med våra kunniga guider innan ni minglar med en fördrink under Vasas galjon. Med Vasa som bordsdam i Skeppshallens storslagna miljö kan vi utlova en kväll som våra gäster minns – länge.

Skeppshallen passar för både små och stora sällskap - upp till 2 000 gäster. Oavsett antal gäster och utformning av ditt arrangemang skapar vi tillsammans en minnesvärd kväll – med Vasa som bordsdam. 

I grundpriset ingår:

  • Guidad visning av Vasa på svenska eller engelska med start klockan 17.30 (lågsäsong) eller 18.30 (högsäsong).
  • Entré till museet och museivärdar.

Skeppshallen hyrs i första hand ut för banketter och liknande arrangemang. Av den anledningen kan ett senare avslut än kl. 18.30 (lågsäsong) eller kl. 19.30 (högsäsong) bekräftas tidigast två månader innan besöksdatum.

Det går även att äta middag i Vasamuseets skeppshall och i Vasamuseets Restaurang. Här tar vi emot upp till 800 sittande gäster. Det finns även möjlighet att arrangera bar och dans i restaurangen efter middagen. Före mer information, läs mer under Middag i Skeppshallen och  Visning med middag i restaurangen.