I den mäktiga Skeppshallen kan du hålla fest och middag för både små och stora sällskap. Inled kvällen med en drink och visning av skeppet med våra kunniga guider innan ni sätter er till bords under Vasas galjon. Med Vasa som bordsdam i Skeppshallens storslagna miljö kan vi utlova en kväll som våra gäster minns – länge.

Skeppshallen passar för fest och middag för både små och stora sällskap - upp till 2 000 gäster. För sällskap upp till 800 gäster är det möjligt med sittande middag och för större sällskap kan vi erbjuda stående mottagningar. En drink och guidad visning runt skeppet är trevligt innan det är dags att sätta sig till bords.

Oavsett antal gäster och storlek och utformning av ditt arrangemang skapar vi tillsammans en minnesvärd kväll – med Vasa som bordsdam.

Skeppshallen hyrs i första hand ut för banketter och liknande arrangemang. Museet lämpar sig inte för mässor, utställningar, presskonferenser, valvakor, försäljning eller liknande verksamhet. Av bevarandeskäl, för skeppets skull, upplåts Skeppshallen inte för arrangemang som kräver omfattande utrustning, förändringar eller tillbyggnader. 

I grundpriset ingår:

  • Tillgång till Skeppshallen från klockan 18.00 (beroende på hur många besökare och vilken typ av evenemang anpassas ankomsten) till klockan 01.00.
  • Entré till museet och museivärdar.
  • Guidad visning på svenska eller engelska
  • Vid grupper med fler än 400 personer erbjuds utposterade guider tillgängliga för frågor.

Det går även att kombinera visning runt Vasa med middag i Vasamuseets restaurang. Här tar vi emot upp till 160 gäster och det finns möjlighet att arrangera bar och dans efter middagen. Läs mer under rubriken Visning med middag i restaurangen.

Visa mer