Följ med på en historisk kajakguidning i hjärtat av Stockholm

Tillsammans med en marinarkeologisk guide paddlar vi samma rutt som skeppet Vasa gjorde för snart 400 år sedan. Du får också lära dig mer om den stora samling vrak som finns under ytan – mitt i stan! Turen börjar och slutar i lugnt vatten vid Sjöhistoriska museets brygga och genomförs tillsammans med en erfaren paddlingsledare. Turen tar ungefär 2- 2,5 timmar.  Aktiviteten passar dig som har provat på paddling tidigare.

Mötesplats: Sjöhistoriska museet, Djurgårdsbrunnsvägen 24, 115 27 Stockholm

Bokning

Kostnad: 600 kronor för vuxna och 290 kronor för medlemmar och unga mellan 15 och 18 år. Kajak, paddel, flytväst, vrakguidning på vattnet samt entré till både Vrak och Vasamuseet ingår. Enbart förbokning. 

Säkerhetsföreskrifter: Deltagarnas säkerhet är det viktigaste för oss och det är viktigt att alla deltagare följer paddlingsledarens instruktioner. Deltagarna måste vara simkunniga och ha flytväst på sig under hela paddlingen. Deltagarna är införstådd med att all paddling sker på egen risk. 

Biljetter bokas via Nortic. Efter genomfört köp skickas bekräftelsemejl från Nortic till angiven e-postadress, men det finns risk att det hamnar i skräpmejlen så titta efter där.

Om du har problem att använda biljettköpstjänsten, kontakta Nortic som tillhandahåller Vasamuseets biljettsystem.