Konsert och föredrag

Vi som var med - vi som åkte trimmad moppe, gick på skoldans och bar prassel (ett slags regnrock som var ett måste). Vi som hade playboyskor, hög krage uppsydd hos Skjortdoktorn på Nybrogatan och som drack te på Te-Wi där innerstadsskolornas allra coolaste satt. Vi som såg Andy Pandy på teve och lyssnade på Radio Nord. Kommer vi ihåg? Eller var det bara en dröm i svartvitt som glider bort allteftersom åren går?

Jazzkonserter med The Blue Sounds with Horns och ett kort föredrag om 1960-talet – var det bara en dröm alltihop?

The Blue Sounds with Horns består av Patrik Boman på kontrabas, Carl Orrje på piano, Jesper Kviberg på trummor, Jonne Bentlöv på trumpet och Per ”Texas” Johansson på saxofon och klarinett.

Föredragshållare är Anders Post, författare till boken Guide till 60-talets Stockholm - Nostalgi om krogar, nöjen, shopping, händelser och människor - för inte så länge sen.

Kvällen börjar med jazz i 40 minuter innan det är dags för ett kortare föredrag om 1960-talets Stockholm. Programmet avslutas med ytterligare 40 minuters jazzkonsert.

På plats invid skeppet finns en bar där det går att köpa något lättare att äta och dricka.

Bokning

Biljetter bokas via Nortic. Efter genomfört köp skickas bekräftelsemejl från Nortic till angiven e-postadress, men det finns risk att det hamnar i skräpmejlen så titta efter där.

Om du har problem att använda biljettköpstjänsten, kontakta Nortic som tillhandahåller Vasamuseets biljettsystem.