Föredrag
Vårens program

Prisutdelning av Vasamuseets vänners pris år 2020.

Förfriskningar, föredrag, samtal på scenen och boksignering. Priset utses av en priskommitté och delas årligen ut av föreningen Vasamuseets vänner den 24 april, vilket är årsdagen för skeppet Vasas bärgning. En intressant och festlig eftermiddag där pristagaren både presenteras och tar emot årets pris om 50 000 kronor.

Biljetter till Vasamuseets vänners pris

Du bokar och betalar din biljett och din ost- och charktallrik nedan. Den som inte önskar ost- och charktallrik bokar och betalar enbart biljett till programmet. När du kommer till museet visar du upp din biljett i kassan, den gäller både som entrébiljett och biljett till programmet.

Obs! Vänligen observera att det inte går att köpa mat i efterhand, du bokar både din biljett till evenemanget och din mat vid samma tillfälle. Dryck väljs och betalas på plats. Förtäring går endast att köpa fram till klockan 15.00 dagen innan programmet äger rum.

Ost- och charktallrik serveras från klockan 15.00. Föredrag med pristagaren klockan 15.30 och därefter delas priset ut av Vasamuseets vänners ordförande Leif Nylander.

Länk till biljettköp: