""

En spännande natt på Vasamuseet med skattjakt, nattbio och övernattning på museet.

Lördagen den 12 oktober är det äntligen dags igen för övernattning på museet för vänföreningens juniorer. Välkommen till en spännande natt på Vasamuseet med skattjakt, specialvisning, nattbio och övernattning mellan kanonerna. Aktiviteten är föräldrafri och barnen får uppleva en spännande natt i ett mörklagt museum, med nya vänner.

Efter samlingen håller en av museets pedagoger en specialvisning. Det blir även skattjakt som kan bjuda på läskiga överraskningar, korv med bröd och nattbio med snacks. Kvällen avrundas med pysselstund, då det finns möjlighet att pröva sjömansarbete med rep och tjärad märling.  Så småningom är det är dags för barnen att krypa ner ner i sina sovsäckar mellan kanonerna i batteridäckskopian i utställningen Livet ombord, ute i museet.

Samling på museet klockan 18.00 lördagen den 12 oktober.
Föräldrarna  hämtar barnen  klockan 08.15 söndagen den 13 oktober.

Den här kvällen blir ett minne för livet!

Pris: prel 195 kronor/barn.
Anmälan skickas senast den 1 oktober till foreningen.vasa@smtm.se eller 08-519 558 85. Priset är prel 195 kronor/barn, i det priset ingår allt ovan.
Betalning senast 3/10 till plusgiro 162-8.

OBS! Natt på museet är en medlemsaktivitet. Inte medlem än? Bli det här.