Digitala skolprogram

Digitala skolprogram från Vasamuseet

FULLBOKAT

De digitala skolprogrammen är fullbokade i januari och februari. Bokningsbara tider för vecka 10 till och med vecka 17 släpps 9/2.  Erbjudandet är kostnadsfritt och gäller från förskoleklass till och med studier på gymnasienivå och SFI. De digitala skolprogrammen är 45 minuter långa. Du kan boka ett tillfälle för en klass.

Klassen befinner sig i klassrummet och museipedagogen befinner sig i museets utställningar och runt om skeppet Vasa. Som vid alla våra möten med elever så välkomnar vi frågor och interaktion, därför är gränsen en klass per tillfälle (ca 30 elever). Skolprogrammen ges endast på svenska.

Gör så här

Gör din webbokning nedan. Efter genomförd bokning skickas en bekräftelse till din e-postadress. Du blir också kontaktad av en museipedagog för praktiska frågor om uppkoppling och förberedelsematerial.

Vid avbokning eller vid problem med din bokning är du välkommen att kontakta Vasamuseets pedagoger:

E-post: pedagoger.vasamuseet@smtm.se

Valbara teman

  • Skeppet och människorna (Alla åldrar): Vi pratar om skeppets spännande historia och om levnadsförhållanden för barn och vuxna på ett krigsskepp och i Sverige på 1600-talet. 

  • Vasa och Stormaktstiden (Alla åldrar): Skeppet Vasa var tänkt att bli en del i byggandet av det svenska Östersjöväldet. Ett program om Vasas plats i den svenska och europeiska historien.

Till toppen